Telefoonnummer DGB energie

Benieuwd naar het huidige telefoonnummer van energiemaatschappij DGB energie? Aan de hand van onze tool bekijk je meteen de gegevens van de klantenservice. Dit bedrijf is bereikbaar via diverse kanalen: telefonisch, door het sturen van een mail, via de post, of via sociale media als FB en Twitter. Contact zoeken per mail of post neemt veel tijd in beslag. Direct een DGB energie assistent spreken? Dit gaat het snelst via de telefoon. Hoe dat werkt? Hieronder lees je hoe dat werkt:

  1. Bij wie of wat vul je in: DGB energie
  2. Je bent vrij om ook een locatie mee te geven (wanneer je een lokale vestiging zoekt)
  3. Klik op de paarse knop. Je gaat nu naar een scherm met een lijst met telefoonnummers van het bedrijf

Zo’n telefoonnummer bel je aan de hand van vaste lijn maar ook mobiel. Hiervoor gelden de gebruikelijke telefoonkosten. Tip: Ga niet in zee met dure 0900 nummers. Voor deze nummers betaal je onnodig veel geld. Nu ook beschikbaar: Telefoonnummer Scholt energy.

Snel vinden wat jij zoekt!

Zoek contact met klantenservice van DGB energie

Heb je vragen of een klacht voor deze energiemaatschappij? Daarvoor neem je contact op met de DGB energie Klantenservice. Deze kan je bereiken via verschillende kanalen:

  • Met de telefoon
  • Veelgestelde vargen of chat
  • Per post
  • E-mail
  • Sociale kanalen als Facebook en Twitter

Wil je bellen met het bedijf? Dan begin je doorgaans met een praktische keuzemenu. Luister deze helemaal af. Zodoende wordt je verbonden met de juiste medewerker. Een storing is niet ongebruikelijk. De telefonische bereikbaarheid kan dan minder zijn. Gegevens over een DGB energie storing bekijk je op de eigen website van deze organisatie. Dit geldt ook voor veel voorkomende vragen (FAQ) als openingstijden en acties. Probeer ook eens: Telefoonnummer Bristol.

Telefonische bereikbaarheid DGB energie?

De bereikbaarheid van de organisatie DGB energie is niet altijd even goed. Met name ’s ochtends. Later op de middag heb je meer kans. Of probeer het via sociale media als Facebook. Doorgaans wordt je hier sneller te woord gestaan. Een alternatief is een mailtje sturen of het contactformulier gebruiken. Het pluspunt? Schriftelijk kan je het goed verwoorden. Het minpunt is dat je lang moet wachten op reactie. In de regel ben je het beste af door te bellen met het telefoonnummer van energiemaatschappij DGB energie.