Telefoonnummer Delta energie

Wil jij het telefoonnummer van energiemaatschappij Delta energie? Aan de hand van telefoonnummeropzoeken.nl tref je gemakkelijk belangrijke info van de klantenservice. Deze aanbieder kan je bereiken via onder andere: telefonisch, per mail, aan de hand van een brief, of via sociale media als FB en Twitter. Contact zoeken per mail of post is alles behalve snel. Direct een Delta energie klantenservice medewerker te woord staan? Dan kan je ’t beste bellen. Hoe precies? Heel eenvoudig:

  1. Je start de zoekopdracht met: Delta energie
  2. Voeg er eventueel een plaats aan toe (wanneer je een lokale vestiging zoekt)
  3. Je kunt nu klikken op “zoek”. Wat volgt is een lijst met telefoonnummers die je kunt bellen.

Zo’n telefoonnummer bel je met jouw mobiele en vaste lijn. Je betaalt de normale belkosten. Goed om te weten: Bel geen 0900 servicenummers. Voor zulke nummers betaal je vaak te veel geld. Bekijk ook: Telefoonnummer DGB energie.

Snel vinden wat jij zoekt!

Contact met de klantenservice van Delta energie

Wil je iets vragen aan deze energiemaatschappij? Daarvoor is er de Delta energie Klantenservice. De helpdesk is bereikbaar op de volgende manieren:

  • Via de telefoon
  • Chat(bot)
  • Via een brief
  • Door het versturen van een mail
  • Sociale kanalen als Facebook en Twitter

Wil je bellen met het bedijf? Dan begin je doorgaans met een keuzemenu. Luister deze helemaal af. Zo wordt je verbonden met de juiste medewerker. Soms is er sprake van een storing. Dan is de lijn mogelijk bezet. Gegevens over een Delta energie storing lees je op de site. Dit geldt ook voor andere veelgestelde vragen als openingstijden en bestelstatus. Bekijk nu ook: Telefoonnummer Miss Etam.

Wat vind jij van de bereikbaarheid van Delta energie?

De telefonische bereikbaarheid van Delta energie kan matig zijn. Vooral in de ochtend. Rond een uur of 3 in de middag is het al beter. Of stel jouw vraag via sociale media als Facebook. Gewoonlijk krijg je hier rapper een reactie. Wat je ook kunt doen is e-mail of een speciaal contactformulier raadplegen. Wat daar handig aan is? Je kunt een meer complexe vraag stellen. Het minpunt is een hoge reactietijd. In de regel ben je het beste af door te telefoneren met het telefoonnummer van energiemaatschappij Delta energie.