Telefoonnummer Specsavers

Benieuwd naar het huidige telefoonnummer van vestiging Specsavers? Dankzij telefoonnummeropzoeken.nl ontdek je meteen de bereikbaarheid van de klantenservice. Deze onderneming kan je vragen stellen op een aantal wijzes: via de telefoon, door het sturen van een mail, het schrijven van een brief, of via social media. Een vraag stellen via de mail of post is niet de snelste optie. Vandaag nog een Specsavers klantenservice medewerker te woord staan? Gebruik dan gewoon de telefoon. Welk nummer? We leggen het graag uit:

  1. Je start de zoekopdracht met: Specsavers
  2. In het tweede veld kan je nog een plaats invullen (zo maak je jouw zoekopdracht nog specifieker)
  3. Klik op de paarse knop. Wat volgt is alle gevonden telefoonnummers die je kunt bellen.

Het gevonden nummer kan je bellen aan de hand van een mobiel nummer en vaste lijn. Hiervoor gelden de gebruikelijke telefoonkosten. Let op: Vermijd 0907 telefoonnummers. Hiervoor kan de rekening flink in de papieren lopen. Check ook: Telefoonnummer Marskramer.

Snel vinden wat jij zoekt!

Contact met de klantenservice van Specsavers

Een opmerking of vraag bestemd voor deze vestiging? Hiervoor neem je contact op met de Specsavers Klantenservice. De helpdesk is bereikbaar op een manier die jou schikt:

  • Via de telefoon
  • Online chat
  • Per post
  • E-mail
  • Sociale media

Ga je bellen? Dan begin je doorgaans met een keuzemenu. Dit kan jou erg helpen. Op die manier krijg je meteen de juiste medewerker aan de lijn. Een storing is niet ongebruikelijk. Mogelijk kan je het bedrijf slecht bereiken per telefoon. Gegevens over een Specsavers storing kan je lezen op de website. Dit is ook het geval m.b.t. veel voorkomende vragen (FAQ) als openingstijden en bestelstatus. Bekijk nu ook: Telefoonnummer Zelfstroom.

Wat vind jij van de bereikbaarheid van Specsavers?

De bereikbaarheid van de organisatie Specsavers is soms beperkt. Met name ’s ochtends. Later op de middag heb je meer kans. Of stel online een vraag, bijv. via sociale media als Facebook. Meestal zijn ze hier veel vlugger. Een alternatief is het vesturen van een mail of het contactformulier gebruiken. Wat daar handig aan is? Je kunt een heel gedetaileerde vraag of klacht indienen. Waar je wel rekening mee moet houden is dat je lang moet wachten op reactie. In de regel zijn mensen wel tevreden door te bellen met het telefoonnummer van vestiging Specsavers.