Telefoonnummer Blokker

Wat is het telefoonnummer van vestiging Blokker? Dankzij de nummerzoeker tref je gemakkelijk belangrijke info van de klantenservice. Dit bedrijf kan je benaderen via onder andere: telefonisch, per mail, via de post, of via social media. Contact zoeken per mail of post duurt vaak erg lang. Direct een Blokker medewerker spreken? Dit gaat het snelst via de telefoon. Welk nummer? Hieronder lees je hoe dat werkt:

  1. In het bovenste veld voer je in:Blokker
  2. Voeg er eventueel een plaats aan toe (handig als je een kantoor in de buurt zoekt).
  3. Kies nu de paarse button. Je vindt nu zoekresultaten met daarin handige telefoonnummers.

Het gevonden nummer kan je bellen aan de hand van vaste lijn maar ook mobiel. De belkosten zijn net als andere nummers. Kijk uit: gebruik geen 0906 servicenummers. Voor deze nummers betaal je vaak te veel geld. Bekijk ook: Telefoonnummer Jumbo.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bellen met de klantenservice van Blokker

Zit je met een vraag of klacht voor deze vestiging? In dat geval neem je contact op met de Blokker Klantenservice. De helpdesk is bereikbaar via verschillende kanalen:

  • Met de telefoon
  • Chat(bot)
  • Via een brief
  • Het online contactformulier
  • Facebook of Twitter

Kies je voor telefonisch contact? Dan geldt er mogelijk een praktische keuzemenu. Dit is nuttig. Zodoende wordt je verbonden met de juiste medewerker. Er kan een storing zijn. De telefonische bereikbaarheid kan dan minder zijn. Alles over een Blokker storing kan je lezen op de eigen website van deze organisatie. Dit geldt ook voor veel voorkomende vragen (FAQ) als openingstijden en werkzaamheden. Mogelijk ook relevant: Telefoonboek Simyo.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van Blokker?

De telefonische bereikbaarheid van Blokker is niet altijd even goed. In het bijzonder in de ochtend en op maandag. Probeer het eens later op de dag. Of stel jouw vraag via nieuwe kanalen zoals bijvoorbeeld Facebook. In de regel zijn ze hier veel vlugger. Je kunt ook uitwijken naar een e-mail verzenden of een contactformulier invullen. Waarom? Je kunt een meer complexe vraag stellen. Het minpunt is dat je lang moet wachten op reactie. Meestal zijn mensen wel tevreden door te telefoneren met het telefoonnummer van vestiging Blokker.