Telefoonnummer London Verzekeringen

Benieuwd naar het huidige telefoonnummer van verzekeraar London Verzekeringen? Geholpen door de nummerzoeker vind je direct de contactgegevens van de klantenservice. Deze aanbieder kan je bereiken op een aantal wijzes: telefonisch, via het contactformulier, schriftelijk (post), en social. Contact zoeken per mail of post duurt vaak erg lang. Direct een London Verzekeringen medewerker aan de lijn? Kies dan voor bellen. Welk nummer? We leggen het graag uit:

  1. Bij wie of wat vul je in: London Verzekeringen
  2. Optioneel kan je er een locatie aan toevoegen (handig als je een kantoor in de buurt zoekt).
  3. Druk op zoeken. Wat volgt is zoekresultaten met daarin actuele telefoonnummers.

Het nummer kan je tijdens kantooruren bereiken door gebruik te maken van jouw mobiele en vaste lijn. Het normale tarief voor bellen geldt hier. Let op: gebruik geen 0906 servicenummers. Voor deze nummers kan de rekening flink in de papieren lopen. Check ook: Telefoonnummer Menzis.

Snel vinden wat jij zoekt!

Zoek contact met klantenservice van London Verzekeringen

Wil je iets vragen aan deze verzekeraar? Voor zulke situaties gebruik je de London Verzekeringen Klantenservice. Deze kan je bereiken op de volgende manieren:

  • Door te bellen
  • Via de chat
  • Fax/brief
  • E-mail
  • Sociale kanalen als Facebook en Twitter

Kies je voor telefonisch contact? Dan begin je doorgaans met een praktische keuzemenu. Dit is nuttig. Zodoende wordt je verbonden met de juiste medewerker. Een storing is niet ongebruikelijk. Mogelijk kan je het bedrijf slecht bereiken per telefoon. Meldingen over een London Verzekeringen storing lees je op de site van de aanbieder. Dit gaat ook op voor vaak gestelde vragen als openingstijden en bestelstatus. Bekijk nu ook: Telefoonnummer Cigo.

De bereikbaarheid van London Verzekeringen?

De bereikbaarheid van het bedrijf London Verzekeringen is niet altijd voldoende. Dat is vooral het geval in de morgen. Probeer het eens later op de dag. Of stel jouw vraag via Facebook of Twitter. In de regel wordt je hier sneller te woord gestaan. Wat je ook kunt doen is het vesturen van een mail of een contactformulier invullen. Het pluspunt? Je kunt een heel gedetaileerde vraag of klacht indienen. Het nadeel is een lange responstijd. In de regel heb je het snelste een reactie door te telefoneren met het telefoonnummer van verzekeraar London Verzekeringen.