Telefoonnummer ARAG

Wat is het telefoonnummer van verzekeraar ARAG? Via telefoonnummeropzoeken.nl vind je gemakkelijk de contactgegevens van de klantenservice. Deze onderneming kan je benaderen via diverse kanalen: via de telefoon, e-mail, via de post, of via social media. Een vraag stellen via de mail of post duurt vaak erg lang. Direct een ARAG klantenservice medewerker spreken? Dit gaat het snelst via de telefoon. Welk nummer moet ik bellen? Gebruik het stappenplan:

  1. In het eerste stukje vul je in: ARAG
  2. Je bent vrij om ook een locatie mee te geven (handig als je een filiaal in de buurt wilt spreken)
  3. Kies nu de paarse button. Je wordt doorgestuurd naar alle gevonden handige telefoonnummers.

Het gevonden nummer kan je bellen met jouw mobiele en vaste lijn. Je betaalt de normale belkosten. Tip: Bel geen 0900 servicenummers. Hiervoor betaal je vaak te veel geld. Bekijk ook: Telefoonnummer ASR.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bereikbaarheid klantenservice van ARAG

Zit je met een vraag of klacht voor deze verzekeraar? Hiervoor gebruik je de ARAG Klantenservice. De klantenservice is te benaderen op uiteenlopende wijzes:

  • Via de telefoon
  • Online chat
  • Per post
  • Door het versturen van een mail
  • Social media (Facebook / Twitter)

Ga je een telefoontje plegen? Dan hoor je niet zelden eerst een keuzemenu. Dit kan jou erg helpen. Dankzij het keuzemenu kan het bedrijf jou beter helpen. Er kan een storing zijn. Mogelijk kan je het bedrijf slecht bereiken per telefoon. Gegevens over een ARAG storing lees je op de eigen website van deze organisatie. Hetzelfde geldt voor veel voorkomende vragen (FAQ) als openingstijden en werkzaamheden. Mogelijk ook relevant: Telefoonnummer Decathlon.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van ARAG?

De bereikbaarheid (telefonische of online) ARAG is niet altijd voldoende. Dat is vooral het geval in de morgen. Bel bij voorkeur midden op de dag. Of stel online een vraag, bijv. via sociale media als Facebook. Doorgaans zijn ze hier veel vlugger. Een andere mogelijkheid is e-mail of een speciaal contactformulier raadplegen. Wat daar handig aan is? Schriftelijk kan je het goed verwoorden. Waar je wel rekening mee moet houden is een lange responstijd. Doorgaans ben je het beste af door te kiezen voor het telefoonnummer van verzekeraar ARAG.