Telefoonnummer Aevitae

Benieuwd naar het huidige telefoonnummer van verzekeraar Aevitae? Via deze websitebekijk je meteen de bereikbaarheid van de klantenservice. Deze aanbieder kan je benaderen via diverse kanalen: via de telefoon, door het sturen van een mail, via de post, of via Facebook/Twitter. Een vraag stellen via de mail of post is alles behalve snel. Direct een Aevitae medewerker te woord staan? Dit gaat het snelst via de telefoon. Hoe dat werkt? Gebruik het stappenplan:

  1. In het eerste stukje vul je in: Aevitae
  2. Voeg er eventueel een plaats aan toe (zo maak je jouw zoekopdracht nog specifieker)
  3. Kies nu de paarse button. Je wordt doorgestuurd naar zoekresultaten met daarin telefoonnummers die je kunt bellen.

Het gevonden nummer kan je bellen met een mobiel nummer en vaste lijn. Je betaalt de normale belkosten. Goed om te weten: Vermijd 0907 telefoonnummers. Voor zulke nummers betaal je onnodig veel geld. Nu ook beschikbaar: Telefoonnummer Algemene Zeeuwse.

Snel vinden wat jij zoekt!

Zoek contact met klantenservice van Aevitae

Zit je met een vraag of klacht voor deze verzekeraar? Hiervoor bezoek je de Aevitae Klantenservice. Je kunt ze contacten via verschillende kanalen:

  • Door te bellen
  • Veelgestelde vargen of chat
  • Fax/brief
  • Per mail
  • Sociale media

Ga je een telefoontje plegen? Dan geldt er mogelijk een keuzemenu. Dit kan jou erg helpen. Zo krijg je meteen de juiste medewerker aan de lijn. Soms is er sprake van een storing. Mogelijk kan je het bedrijf slecht bereiken per telefoon. Meldingen over een Aevitae storing kan je lezen op de eigen website van deze organisatie. Dit geldt ook voor andere veelgestelde vragen als openingstijden en bestelstatus. Bekijk nu ook: Telefoonnummer EMTÉ.

Wat vind jij van de bereikbaarheid van Aevitae?

De bereikbaarheid (telefonische of online) Aevitae kan matig zijn. Dat is vooral het geval in de morgen. Rond een uur of 3 in de middag is het al beter. Of probeer het via kanalen als Twitter of Facebook. Meestal wordt je hier sneller te woord gestaan. Een alternatief is een e-mail verzenden of het contactformulier gebruiken. Het pluspunt? Schriftelijk kan je het goed verwoorden. Het minpunt is een lange responstijd. In de regel zijn mensen wel tevreden door te kiezen voor het telefoonnummer van verzekeraar Aevitae.