Telefoongids

De telefoongids op telefoonnummeropzoeken.nl. Een telefoongids of telefoonboek is traditioneel een boek met een grote verzameling telefoonnummers gerangschikt op naam en woonplaats. Alle telefoonnummers uit de telefoongids zijn nu hier te vinden. Gebruik de zoekbalk, en vind snel en eenvoudig alle nummers die je zoekt!

Snel vinden wat jij zoekt!

Zoek hierboven een telefoonnummer in de Telefoongids

De telefoongids
De telefoongids bestaat al ontzettend lang en heeft daarom ook wel een plek in de Nederlandse telecom verdiend. Al jaren zorgen ze ervoor dat mensen gevonden en dus gebeld kunnen worden. Je kan zoeken op plaats en natuurlijk binnen de plaats op achternaam. Om privacy reden willen steeds meer mensen uit de telefoongids verwijderd worden. De telefoongids is ontstaan en opgezet door de vroegere PTT. Dit bedrijf verzorgde in Nederland eigenlijk alle telefonie. Van aansluitingen en software, tot de hardware van toestellen en faxen. De telefoongids is dus eigenlijk ook een stukje Nederlandse history.

De telefoongids is beschikbaar als zowel een papieren variant als ook op internet natuurlijk. De papieren telefoongids wordt ook wel de goudengids genoemd. Deze kan je aanvragen via internet. Vroeger kreeg iedereen deze gids praktisch standaard thuis gestuurd. Omdat de advertentie inkomsten voor deze gids steeds lager worden zal het op termijn helemaal verdwijnen, en zal de telefoongids volledig online beschikbaar zijn. Niet gevonden wat je zocht? Je kan het altijd nog proberen via onze omgekeerd zoeken en andersom zoeken module, of via ons omgekeerd telefoonboek!

Vind bedrijven in jouw buurt
In de telefoongids kun je eenvoudig nummers en adressen vinden van bedrijven in de buurt. Bijvoorbeeld van een loodgieter in Amsterdam, een aannemer in Utrecht, een hovenier in Groningen of een begrafenisondernemer in Utrecht en omgeving