Telefoonnummer Telpa Mobile

Wat is het telefoonnummer van provider Telpa Mobile? Dankzij telefoonnummeropzoeken.nl tref je direct de gegevens van de klantenservice. Deze organisatie kan je benaderen op een aantal wijzes: via de telefoon, via het contactformulier, schriftelijk (post), of via social media. Een klacht indienen per post of mail is alles behalve snel. Vandaag nog een Telpa Mobile medewerker nodig? Gebruik dan gewoon de telefoon. Hoe dat werkt? Hieronder lees je hoe dat werkt:

  1. Bij wie of wat vul je in: Telpa Mobile
  2. In het tweede veld kan je nog een plaats invullen (handig als je een filiaal in de buurt wilt spreken)
  3. Druk op zoeken. Je vindt nu een lijst met handige telefoonnummers.

Het gevonden nummer kan je bellen met jouw vaste of mobiele telefoon. Het normale tarief voor bellen geldt hier. Let op: Ga niet in zee met dure 0900 nummers. Voor zulke nummers betaal je onnodig veel geld. Nu ook beschikbaar: Telefoonboek Toggle.

Snel vinden wat jij zoekt!

Contact met de klantenservice van Telpa Mobile

Heb je vragen of een klacht voor deze provider? Voor zulke situaties bezoek je de Telpa Mobile Klantenservice. Deze kan je bereiken via verschillende kanalen:

  • Telefonisch
  • Via de chat
  • Fax/brief
  • Per mail
  • Sociale kanalen als Facebook en Twitter

Kies je voor telefonisch contact? Dan geldt er mogelijk een uitgebreid keuzemenu. Maak daar gebruik van! Op die manier kan je beter geholpen worden. Soms is er sprake van een storing. Bellen heeft dan niet altijd zin. Informatie over een Telpa Mobile storing kan je lezen op de site van de aanbieder. Dit geldt ook voor veelgestelde vragen over onderwerpen als openingstijden en werkzaamheden. Mogelijk ook relevant: Telefoonnummer Bruna.

Telefonische bereikbaarheid Telpa Mobile?

De bereikbaarheid van de organisatie Telpa Mobile is soms beperkt. Dat is vooral het geval in de morgen. Probeer het eens later op de dag. Of maak gebruik van Facebook of Twitter. In de regel heb je hier veel sneller respons. Wat je ook kunt doen is een mailtje sturen of een speciaal contactformulier raadplegen. Waarom? Schriftelijk kan je het goed verwoorden. Waar je wel rekening mee moet houden is dat je lang moet wachten op reactie. Doorgaans zijn mensen wel tevreden door contact te zoeken via het telefoonnummer van provider Telpa Mobile.