Telefoonnummer Telesur

Wil jij het telefoonnummer van provider Telesur? Dankzij deze websitetref je meteen belangrijke info van de klantenservice. Deze organisatie is bereikbaar op een aantal wijzes: via de telefoon, via het contactformulier, het schrijven van een brief, en social. Een klacht indienen per post of mail duurt vaak erg lang. Meteen een Telesur klantenservice medewerker nodig? Dit gaat het snelst via de telefoon. Hoe dat werkt? Heel eenvoudig:

  1. In het eerste stukje vul je in: Telesur
  2. In het tweede veld kan je nog een plaats invullen (zo maak je jouw zoekopdracht nog specifieker)
  3. Kies nu de paarse button. Je wordt doorgestuurd naar zoekresultaten met daarin handige telefoonnummers.

Het gevonden nummer kan je bellen via vaste lijn maar ook mobiel. De belkosten zijn net als andere nummers. Let op: Ga niet in zee met dure 0900 nummers. Daarvoor gelden vaak extra kosten. Zie ook: Telefoonboek Telfort.

Snel vinden wat jij zoekt!

Zoek contact met klantenservice van Telesur

Heb je vragen of een klacht voor deze provider? Daarvoor is er de Telesur Klantenservice. De helpdesk is bereikbaar op uiteenlopende wijzes:

  • Telefonisch
  • Online chat
  • Per post
  • Door het versturen van een mail
  • Facebook of Twitter

Wil je bellen met het bedijf? Dan geldt er mogelijk een uitgebreid keuzemenu. Maak daar gebruik van! Zodoende kan je beter geholpen worden. Er kan een storing zijn. Dan is de lijn mogelijk bezet. Gegevens over een Telesur storing bekijk je op de eigen website van deze organisatie. Dit geldt ook voor vaak gestelde vragen als openingstijden en aanbiedingen. Ook handig: Telefoonnummer Intratuin.

De bereikbaarheid van Telesur?

De bereikbaarheid (telefonische of online) Telesur is niet altijd even goed. Dat is vooral het geval in de morgen. Rond een uur of 3 in de middag is het al beter. Of maak gebruik van kanalen als Twitter of Facebook. Doorgaans heb je hier veel sneller respons. Een alternatief is een e-mail verzenden of een contactformulier invullen. Het voordeel? Je kunt jouw klacht of vraag dan goed verwoorden. Het minpunt is een hoge reactietijd. Doorgaans heb je het snelste een reactie door te bellen met het telefoonnummer van provider Telesur.