Telefoonnummer Deka Mobiel

Benieuwd naar het huidige telefoonnummer van provider Deka Mobiel? Geholpen door de nummerzoeker tref je snel en eenvoudig de bereikbaarheid van de klantenservice. Deze onderneming is bereikbaar op een aantal wijzes: met de telefoon, e-mail, schriftelijk (post), en social. Een klacht indienen per post of mail duurt vaak erg lang. À la minute een Deka Mobiel personeelslid te woord staan? Gebruik dan gewoon de telefoon. Welk nummer? We leggen het graag uit:

  1. Je start de zoekopdracht met: Deka Mobiel
  2. Je bent vrij om ook een locatie mee te geven (wanneer je een lokale vestiging zoekt)
  3. Je kunt nu klikken op “zoek”. Wat volgt is zoekresultaten met daarin actuele telefoonnummers.

Het nummer kan je tijdens kantooruren bereiken via een mobiel nummer en vaste lijn. Je betaalt de normale belkosten. Let op: Ga niet in zee met dure 0900 nummers. Hiervoor betaal je onnodig veel geld. Nu ook beschikbaar: Telefoonboek Dirk Mobiel.

Snel vinden wat jij zoekt!

Contact met de klantenservice van Deka Mobiel

Zit je met een vraag of klacht voor deze provider? Hiervoor bezoek je de Deka Mobiel Klantenservice. De helpdesk is bereikbaar op een manier die jou schikt:

  • Telefonisch
  • Via de chat
  • Per post
  • Het online contactformulier
  • Sociale media

Ga je bellen? Dan begin je doorgaans met een keuzemenu. Luister deze helemaal af. Op die manier krijg je meteen de juiste medewerker aan de lijn. Een storing is niet ongebruikelijk. Dan is de lijn mogelijk bezet. Informatie over een Deka Mobiel storing vind je op de website. Dit is ook het geval m.b.t. veel voorkomende vragen (FAQ) als openingstijden en werkzaamheden. Mogelijk ook relevant: Telefoonnummer VGZ.

Wat vind jij van de bereikbaarheid van Deka Mobiel?

De bereikbaarheid van het bedrijf Deka Mobiel is niet altijd even goed. In het bijzonder in de ochtend en op maandag. Bel bij voorkeur midden op de dag. Of probeer het via nieuwe kanalen zoals bijvoorbeeld Facebook. Doorgaans zijn ze hier veel vlugger. Een andere mogelijkheid is een mailtje sturen of een speciaal contactformulier raadplegen. Wat daar handig aan is? Je kunt een meer complexe vraag stellen. Het minpunt is dat je lang moet wachten op reactie. Meestal ben je het beste af door contact te zoeken via het telefoonnummer van provider Deka Mobiel.