Telefoonnummer BEN

Wil jij het telefoonnummer van provider BEN? Dankzij de nummerzoeker tref je gemakkelijk de gegevens van de klantenservice. Deze onderneming kan je benaderen op een aantal wijzes: met de telefoon, e-mail, schriftelijk (post), en social. Mail of post duurt vaak erg lang. Meteen een BEN personeelslid aan de lijn? Dit gaat het snelst via de telefoon. Hoe precies? Hieronder lees je hoe dat werkt:

  1. In het eerste stukje vul je in: BEN
  2. Je bent vrij om ook een locatie mee te geven (zo maak je jouw zoekopdracht nog specifieker)
  3. Je kunt nu klikken op “zoek”. Je gaat nu naar een scherm met alle gevonden actuele telefoonnummers.

Het gros van de nummers kan je bellen via een mobiel nummer en vaste lijn. Hiervoor gelden de gebruikelijke telefoonkosten. Goed om te weten: Ga niet in zee met dure 0900 nummers. Daarvoor betaal je vaak te veel geld. Bekijk ook: Telefoonboek Bliep.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bereikbaarheid klantenservice van BEN

Heb je vragen of een klacht voor deze provider? Daarvoor neem je contact op met de BEN Klantenservice. Deze kan je bereiken op uiteenlopende wijzes:

  • Door te bellen
  • Chat(bot)
  • Per post
  • E-mail
  • Sociale kanalen als Facebook en Twitter

Kies je voor telefonisch contact? Dan heb je vaak te maken met een uitgebreid keuzemenu. Dit is nuttig. Dankzij het keuzemenu krijg je meteen de juiste medewerker aan de lijn. Soms is er sprake van een storing. Mogelijk kan je het bedrijf slecht bereiken per telefoon. Meldingen over een BEN storing kan je lezen op de site van de aanbieder. Dit gaat ook op voor veel voorkomende vragen (FAQ) als openingstijden en acties. Probeer ook eens: Telefoonnummer Turien & Co.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van BEN?

De telefonische bereikbaarheid van BEN is niet altijd even goed. In het bijzonder in de ochtend en op maandag. Rond een uur of 3 in de middag is het al beter. Of stel jouw vraag via sociale media als Facebook. Gewoonlijk zijn ze hier veel vlugger. Een alternatief is een e-mail verzenden of het contactformulier gebruiken. Waarom? Je kunt een heel gedetaileerde vraag of klacht indienen. Waar je wel rekening mee moet houden is een lange responstijd. In de regel ben je het beste af door te telefoneren met het telefoonnummer van provider BEN.